Somat Logo

Opečený toast s tuniakovým šalátom

Ingrediencie
Porcie: 2

  • 6 lyžíc dresingu "Green Goddess"
  • 180 g konzervovaného tuniaka
  • 4 plátky kváskového chleba
  • 1 stopkový zeler
  • 1 šalotka
  • soľ
  • čierne korenie
  • maslo na vyprážanie

Pomôcky: misa, gumová špachtľa, doska na krájanie, panvica na vyprážanie

Na malé kúsky nakrájajte stopkatý zeler a šalotku a pridajte do misy. Zceďte tuniaka a pridajte ho k zeleru a šalotke. Pridajte dresing "Green goddess", podľa chuti osoľte a okoreňte a premiešajte.

Rozohrejte panvicu na stredne vysokú teplotu. Pridajte maslo. Umiestnite jeden krajec chleba na panvicu a nechajte opiecť cca 2 minúty. Na neho pridajte trochu tuniakového šalátu. Prikryte druhým krajcom chleba, pridajte do panvice viac masla, a otočte. Opekajte do zlatista. Odstavte z platne a užite si ešte teplé!

Bojíte se neporiadku? Nemusíte!

Po tom, čo ste si užili chvíľky #enjoytogether, si nemusíte robiť žiadné starosti so špinavým riadom. Somat odstráni aj tú najodolnejšiu špinu, ako sú mastnota a pripáleniny. Váš riad bude znovu dokonale čistý.