Somat Logo

Pikantné arašidové soba rezance

Ingrediencie
Porcie: 2

  • 200 g soba rezancov
  • 200 g opražených arašidov
  • 4 lyžice sójovej omáčky
  • 1½ lyžice Sriracha omáčky
  • 5 lyžíc vody
  • 1½ lyžica olivového oleja
  • 1 jarná cibuľka
  • čierne korenie

Pomôcky: strúhadlo, hrniec, kuchynský robot, doska na krájanie, nôž

Pripravte soba rezance podľa inštrukcií na obale. Zceďte, prepláchnite studenou vodu a dajte bokom.

Rozmixujte väčšinu arašidov do jemnej pasty. Pridajte sójovú omáčku, Sriracha omáčku, vodu a olivový olej, aby vznikla krémová omáčka. V prípade potreby pridajte viac vody, aby mohla omáčka dostatočne obaliť rezance.

Nasekajte zvyšok arašidov a nakrájajte jarnú cibuľku na tenké plátky.

Zmiešajte rezance s arašidovou omáčkou v servírovacej miske. Podávajte ozdobené nasekanými arašidmi a jarnou cibuľkou. Podľa chuti okoreňte. Dobrú chuť!

Bojíte se neporiadku? Nemusíte!

Po tom, čo ste si užili chvíľky #enjoytogether, si nemusíte robiť žiadné starosti so špinavým riadom. Somat odstráni aj tú najodolnejšiu špinu, ako sú mastnota a pripáleniny. Váš riad bude znovu dokonale čistý.