Ľahký jahodový a špargľový šalát
Ingrediencie
Porcie: 4
- 450 g zelenej špargle
- 200 g jahôd
- 80 g baby špenátu
- 30 g pistácií
- 100 g syra feta
- 2 lyžice olivového oleja
- 1 lyžica balsamico
- soľ
- čierne korenie
- olivový olej na vyprážanie
Pomôcky: doska na krájanie, veľká panvica na vyprážanie, vareška, uzatvárateľná nádoba, misa
Odrežte drevnaté konce špargle a nakrájajte ju na cca 1 cm dlhé kúsky. Odstopkujte jahody a nakrájajte na štvrtky.
Rozohrejte trochu olivového oleja vo veľkej panvici a opečte kúsky špargle na miernom plameni cca 8 - 10 minút do zmäknutia. Osoľte a okoreňte.
V mise zmiešajte baby špenát, opečenú špargľu, jahody a rozdrobený syr feta. Zalejte dresingom a posypte pistáciami.
Bojíte se neporiadku? Nemusíte!
Po tom, čo ste si užili chvíľky #enjoytogether, si nemusíte robiť žiadné starosti so špinavým riadom.
Somat odstráni aj tú najodolnejšiu špinu, ako sú mastnota a pripáleniny. Váš riad bude znovu dokonale čistý.