Opečený toast s tuniakovým šalátom
Ingrediencie
Porcie: 2
- 6 lyžíc dresingu "Green Goddess"
- 180 g konzervovaného tuniaka
- 4 plátky kváskového chleba
- 1 stopkový zeler
- 1 šalotka
- soľ
- čierne korenie
- maslo na vyprážanie
Pomôcky: misa, gumová špachtľa, doska na krájanie, panvica na vyprážanie
Na malé kúsky nakrájajte stopkatý zeler a šalotku a pridajte do misy. Zceďte tuniaka a pridajte ho k zeleru a šalotke. Pridajte dresing "Green goddess", podľa chuti osoľte a okoreňte a premiešajte.
Rozohrejte panvicu na stredne vysokú teplotu. Pridajte maslo. Umiestnite jeden krajec chleba na panvicu a nechajte opiecť cca 2 minúty. Na neho pridajte trochu tuniakového šalátu. Prikryte druhým krajcom chleba, pridajte do panvice viac masla, a otočte. Opekajte do zlatista. Odstavte z platne a užite si ešte teplé!
Bojíte se neporiadku? Nemusíte!
Po tom, čo ste si užili chvíľky #enjoytogether, si nemusíte robiť žiadné starosti so špinavým riadom.
Somat odstráni aj tú najodolnejšiu špinu, ako sú mastnota a pripáleniny. Váš riad bude znovu dokonale čistý.