Pikantné arašidové soba rezance
Ingrediencie
Porcie: 2
- 200 g soba rezancov
- 200 g opražených arašidov
- 4 lyžice sójovej omáčky
- 1½ lyžice Sriracha omáčky
- 5 lyžíc vody
- 1½ lyžica olivového oleja
- 1 jarná cibuľka
- čierne korenie
Pomôcky: strúhadlo, hrniec, kuchynský robot, doska na krájanie, nôž
Pripravte soba rezance podľa inštrukcií na obale. Zceďte, prepláchnite studenou vodu a dajte bokom.
Rozmixujte väčšinu arašidov do jemnej pasty. Pridajte sójovú omáčku, Sriracha omáčku, vodu a olivový olej, aby vznikla krémová omáčka. V prípade potreby pridajte viac vody, aby mohla omáčka dostatočne obaliť rezance.
Nasekajte zvyšok arašidov a nakrájajte jarnú cibuľku na tenké plátky.
Zmiešajte rezance s arašidovou omáčkou v servírovacej miske. Podávajte ozdobené nasekanými arašidmi a jarnou cibuľkou. Podľa chuti okoreňte. Dobrú chuť!
Bojíte se neporiadku? Nemusíte!
Po tom, čo ste si užili chvíľky #enjoytogether, si nemusíte robiť žiadné starosti so špinavým riadom.
Somat odstráni aj tú najodolnejšiu špinu, ako sú mastnota a pripáleniny. Váš riad bude znovu dokonale čistý.