Skip to Content

Najšťastnejší mesiac v roku

Privítajme mesiac šťastia!

Oslavujeme Mesiac šťastia a vplyv, ktorý na nás a naše životy šťastie má. Poďme stráviť viac času oslavou maličkostí, vďaka ktorým sme šťastnejší. Pretože sú nesmierne dôležité pre našu pohodu. Spoločné posedenie pri večeri alebo v kuchyni pri umývaní riadu - keď sa deti hrajú so špagetami a rodičia len pobavene krútia hlavou... Vráťme sa k tomu, o čom to všetko je a čo je v živote naozaj dôležité. Tráviť kvalitný čas s našimi blízkymi.

#ENJOYTOGETHER – A prispejte k šťastiu!

Okamihy, kedy si užívame spoločný čas #enjoytogether sú kľúčom ku skutočnému šťastiu. Zážitky a príbehy, ktoré zdieľame s našimi rodinami a priateľmi. Či už sú to spálené cukrovinky z minulých Vianoc alebo skvelé menu od mamy, ktoré dokonca ohromilo aj babičku. Mnoho z najkrajších príbehov vzniká pri jedálenskom stole.

Viete, nikto nechce byť sám. Hlavne teraz. Ale to nie je vždy tak jednoduché. Vďaka digitalizácii existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako zostať v kontakte aspoň virtuálne. A toho by sme mali využiť. Tak často, ako je to možné.

Varte spoločne, jedzte spoločne.

Spoločné stravovanie vás robí šťastnými. Tvrdia to dokonca aj vedci. Typickou situáciou, kedy deti, mladí ľudia a dokonca aj dospelí sedia pri stole so svojimi mobilnými telefónmi a sotva spolu hovoria, vidíte pomerne často. Je načase to zmeniť - vypnite svoj telefón a zvýšte svoje šťastie. Keď jete spoločne, posilňuje to vašu sociálnu pohodu a vášmu šťastiu to len prispieva. A nezabudnite na varenie! Využite spoločný čas a začnite spoločne variť. Je to skvelý spôsob, ako sa baviť a pritom zdieľať príbehy a spokojnosť. Žiadny tlak! Nie je dôležité, ako varíte alebo čo varíte - je dôležité, aby ste varili. Varte pravidelne. Najlepšie s jedným kamarátom - vzhľadom ku korone samozrejme. Alebo varte so svojou rodinou. Na tom nezáleží. V časoch digitalizácie a stále rastúceho egoizmu je potrebné sa vrátiť k základným veciam v živote. Veľa ľudí tiež rado varí samo. A to je tiež v poriadku. Ale sme si istí, že niektorí z týchto ľudí by boli šťastnejší, keby trávili čas spoločne s priateľmi v kuchyni. Kto iný bude strážiť grilovanú zeleninu?

Ingrediencie šťastia

Je známe, že jedlo má vplyv na našu náladu. Len si predstavte, ako sa cítite, keď ste dlhšiu dobu nič nejedli. Trochu nevrlo, že? Je Mesiac šťastia - čas si užívať! Áno, čokoláda vám robí radosť a nemilujeme, ako sa vďaka nej cítime dobre? Ale existuje ešte viac super potravín šťastia. Avokádo vás tiež robí šťastnými a ešte aj obsahuje dobré živiny a vitamíny. Môžete ho pridať na plátok hrianky s čerstvou paradajkou alebo si urobiť peknú misku šalátu s grilovaným kuracím mäsom a avokádom. Samozrejme existuje aj ovocie. Napríklad bobuľové ovocie, banány a hrozno - vďaka nim sa budete cítiť šťastní, preto si ráno zmixujte smoothie, aby ste mali skvelý štart dňa.

Šťastné umývanie riadu

Všetci neznášame umývanie riadu, to ale neznamená, že sa tu musí zábava zastaviť. Zapnite svoj obľúbený playlist a nechajte tomu voľný priebeh. Okrem toho môžete tiež použiť playlist na zastavenie času. Skúste doumývať riad počas vášho playlistu. To vám pomôže ušetriť čas a tiež zlepšiť vašu náladu.

Tu je top 5 pesničiek:

  1. Motive – Ariana Grande
  2. Say So – Doja Cat
  3. Dreamcatcher – Keke Palmer
  4. WOW – Zara Larsson
  5. Happy – Pharrell Williams

Šťastné triky.

Nie je nič lepšie ako začať deň čerstvým smoothie, že? Číre šťastie. Ale nikto to potom nechce umývať. Takže konečne je tu pre vás šikovný typ. Zmiešajte prostriedok na umývanie riadu s vodou, aby ste umyli vnútro mixéra, bez toho aby ste si porezali prsty o nože. Po cca 30 sekundách mixovania vylejte mydlovú vodu a mixér vypláchnite. Je to tak jednoduché.

Nerobte si starosti s neporiadkom!

Nič nás nerobí šťastnejšími než vzácne spoločné chvíle a jedlo, ktoré zdieľame. Chceme len, aby ste varili, jedli a trávili čas spoločne, bez toho aby ste premýšľali nad neporiadkom - preto prichádzame s produktmi, ktoré sa o neho ľahko postarajú. Aby ste mali viac času na zábavu s vašimi blízkymi. A netrávili príliš veľa času riešením neporiadku.

Bojíte sa neporiadku? Už sa nemusíte!

Po chvíľach pohody #enjoytogether sa nemusíte trápiť špinavým riadom. Somat potom riad jednoducho umyje! Naše účinné receptúry vyčistia aj najodolnejšiu špinu, ako mastnota a pripáleniny, takže vy si môžete ešte lepšie vychutnať čas strávený s blízkymi!

Zistiť viac

  • Spoznajte našu #Enjoytogether Iniciatívu.

  • Kto vravel, že umývanie riadu musí byť nudné? S týmito nápadmi je zábava zaručená! A s našimi účinnými výrobkami je to naozaj jednoduché! Vyskúšajte teraz!

  • Spojili sme sa s Kitchen StoriesTM, aby sme Vám priniesli dokonalé recepty, ktorými môžete na najbližšom stretnutí potešiť svojich blízkych. Objavte všetky recepty!