Nápady do kuchyne

Chcete sa zabaviť a zároveň sa ukázať pri umývaní riadu? Dá sa to! S našimi nápadmi a hrami pre umývačky riadu. Inšpirujte sa a zdieľajte nové skúsenosti s rodinou a priateľmi, aby ste aj im uľahčili každodenné umývanie riadu.

Kŕmenie umývačkovej obludy

Pomocou lepiacich fólií vykúzlite na svojej umývačke zábavnú zvieraciu tvár. Teraz môžete spolu s deťmi zvieraciu umývačku nakŕmiť. Vaša kreativita sa medze nekladú, môžete vytvoriť leva, slona či zajačika. Povedzte deťom, že zvieratko treba kŕmiť a zdieľajte obrázok na sociálnych sieťach, aby ste inšpirovali aj iných rodičov. Download

Zdieľanie umývačky riadu

Podeľte sa o svoju umývačku so susedmi a priateľmi, aby bolo umývanie riadu udržateľnejšie. Kým budete čakať na čistý riad, môžete sa spolu najesť a ešte viac sa zblížiť. Dobrý nápad pre slobodných a študentov.

Bojíte sa neporiadku? Už sa nemusíte!

Po chvíľach pohody #enjoytogether sa nemusíte trápiť špinavým riadom. Somat potom riad jednoducho umyje! Naše účinné receptúry vyčistia aj najodolnejšiu špinu, ako mastnota a pripáleniny, takže vy si môžete ešte lepšie vychutnať čas strávený s blízkymi!

Zistiť viac

  • Spoznajte našu #Enjoytogether Iniciatívu.

  • Kto vravel, že umývanie riadu musí byť nudné? S týmito nápadmi je zábava zaručená! A s našimi účinnými výrobkami je to naozaj jednoduché! Vyskúšajte teraz!

  • Spojili sme sa s Kitchen StoriesTM, aby sme Vám priniesli dokonalé recepty, ktorými môžete na najbližšom stretnutí potešiť svojich blízkych. Objavte všetky recepty!